Testimonials

Frans van Dongen verstaat z’n vak als geen ander. Ik maak met regelmaat, namens Tauw bv, graag gebruik van zijn diensten. In het bedrijfsleven is veelal snelheid geboden bij het opleveren van diensten en producten. De service die Frans biedt, is kwalitatief uitstekend, nauwkeurig en altijd binnen de gestelde tijd klaar (meestal nog sneller). Doordat Frans niet alleen goed is in het vertalen, maar ook de ‘taal’ van de bedrijvenklanten begrijpt, verloopt de communicatie vlekkeloos. Voorts is Frans een zeer prettig persoon om mee samen te werken. (Harm Hubbeling, Accountmanager & Projectmanager Industry bij Tauw BV)

Ik heb Frans ruim een jaar ‘ingehuurd’ voor bijles Duits voor mijn dochter, VWO-niveau. Frans heeft veel geduld en komt met allerlei handige suggesties en hulpmiddelen. Hij verdiept zich in de lesstof en sluit daar goed bij aan; hij is flexibel in zijn aanpak, betrokken en stemt het aanbod af op de behoefte.
(M. Valk, ouder van een VWO 5/6 leerling, juni 2015)

Frans van Dongen heeft voor mijn restaurant in Grou, Norma Serveert, de website vertaald van Nederlands naar Duits. Daarnaast heeft hij ook onze Google campagnes vertaald.

Hij verwerkt zijn opdrachten snel en nauwkeurig en is prettig en duidelijk in zijn communicatie. Ook prijstechnisch kan ik Frans van Dongen van harte aanbevelen.

Dank @BC Vertalingen verstehen jetzt auch unsere deutschen Gäste, was Norma Serveert serviert.

Smaakvolle groet,
Norma de Jong

Al langere tijd sturen wij zeer regelmatig onze vertaalopdrachten naar @BC Vertalingen. We zijn erg tevreden over de persoonlijke communicatie en de teksten zijn van goede kwaliteit. Ze werken uitermate snel en we ontvangen altijd alles op tijd. Ook als er last minute iets vertaald moet worden is het geen probleem! (Anja Schippers, online marketeer bij Wijnvoordeel BV)

De onderstaande bedrijven (o.a.) gunnen opdrachten aan @BC Vertalingen:

Cool Presentation BV
CreAAcryl BV
De Blauwe Doos (Alex van Ginneken)
Holiday Rentals Curacao
La Bourse Du Vin
Mommy Measure
MT Mediadesign
Oranjewoud Realisatie
Simple Click
Vertaalbureau It Ljocht
  Waterrijk Wonen Friesland
Weinvorteil.de
Wijnvoordeel BV

De bovengenoemde opdrachtgevers hebben toestemming gegeven voor hun vermelding op de website van @BC Vertalingen. Referenties in overleg met @BC Vertalingen.